parallax background

DOMOTICA
ADVIES

Op gebied van Domotica is veel mogelijk, zowel in nieuwbouw als bestaande bouw. Er zijn dan ook voldoende redenen om te kiezen voor Domotica.

De belangrijkste redenen zijn:

  • comfort en gemak: behaaglijk wonen, centraal bedieningsgemak in plaats van een aparte afstandsbediening voor elk apparaat, geen ‘storende’ bekabeling, nooit meer vergeten de temperatuur te regelen, altijd verlichting aan of uit waar nodig enzovoort.

  • duurzaamheid: zowel het milieu als uw portemonnee sparen. Domotica regelt het klimaat in de woning op een efficiënte manier waardoor u bespaart op de stookkosten.

  • veiligheid: afhankelijk van de hoeveelheid (dag)licht schakelen lampen automatisch aan als u een ruimte betreedt, bij detectie van onbekende personen (inbraakalarm) weet u direct waar de detectie heeft plaatsgevonden – desgewenst met videobeeld, het op afstand uitschakelen van bijvoorbeeld de verwarming, elektrische systemen en/of keukenapparatuur enzovoort.

Voor welke Domotica-toepassingen kiest u? Er is veel mogelijk. Wij raden u aan u goed te informeren over de mogelijkheden. Laat u adviseren voor u gaat (ver)bouwen!

Van Til is Domotica-expert. Graag stellen we samen met u een Domotica-plan voor uw woning op. We komen altijd tot oplossingen die passen binnen uw woonsituatie, wensen en budget.

Kom langs in de showroom van Van Til Domotica, daar ziet u (bijna) alles wat mogelijk is!