parallax background

DOMOTICA
SYSTEMEN

Op het gebied van Domotica is veel mogelijk, van een ‘eenvoudig’ thuisbioscoop-systeem tot de complete controle over uw huis vanuit een centraal punt of op afstand met uw tablet of smartphone.

Een aantal voorbeelden:

  • geïntegreerd beeld en geluid voor de ultieme thuisbioscoop-ervaring. Neem beeld en geluid mee naar elke gewenste ruimte. U regelt alles met één eenvoudig te bedienen controlepaneel.
  • behaaglijk en duurzaam wonen door slim aangelegde verwarm- en koelinstallaties. Door sensoren ‘weet’ het KNX Domotica-systeem in welke ruimte personen aanwezig zijn waardoor lege ruimtes niet onnodig worden verwarmd of gekoeld.
  • de juiste (sfeer)verlichting in elke ruimte. Verlichting schakelt automatisch uit als er niemand in de ruimte is of aan als u door uw huis loopt. Bepaal de ideale nachtverlichting in de kinderkamer en de perfecte sfeerverlichting voor uw thuisbioscoop-ervaring of een gezellig avondje.
  • Eenvoud in bediening. Met een druk op de knop de gordijnen dicht en de verlichting aan. Als u naar bed gaat, schakelt u met één knop alle lichten in huis uit. Met één bedieningspaneel heeft u uw hele huis onder controle! En dat bedieningspaneel kan uw notebook, smartphone of tablet zijn!

Niets werkt beter dan ervaren… Kom naar onze showroom en ervaar zelf de mogelijkheden van Domotica. Laat u inspireren door de adviseurs van Van Til Domotica!