parallax background

VERVANGING/RENOVATIE

Worden uw huidige domotica systemen niet langer ondersteund door de fabrikant en zijn er geen vervangende componenten meer beschikbaar?

Heeft u een verouderd domotica systeem zoals Nikobus, Erco (Dali) Light Control, of Funk Bus van Gira of Jung? Bent u op zoek naar een vervangingsoplossing vanwege onoplosbare defecten, omdat deze systemen niet langer worden ondersteund door de fabrikant en er geen vervangende componenten beschikbaar zijn? In dergelijke gevallen staan wij voor u klaar met oplossingen die vaak zonder ingrijpende sloop- en breekwerken kunnen worden geïmplementeerd.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd bij het upgraden van verouderde domotica systemen en bieden doeltreffende alternatieven. Ons deskundige team staat paraat om uw oude systeem te vervangen door moderne, betrouwbare technologieën, zelfs wanneer er geen ondersteuning meer is voor uw huidige systeem.

Door te kiezen voor onze renovatie- en vervangingsdiensten, kunt u genieten van de voordelen van geavanceerde domotica functionaliteiten zonder de overlast van sloopwerkzaamheden. Wij streven ernaar om een naadloze overgang te bieden, waarbij uw nieuwe systeem moeiteloos geïntegreerd wordt met uw bestaande infrastructuur. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt plan om uw domoticas ysteem te vernieuwen en te voorzien van de nieuwste technologische innovaties.